fredag den 3. juni 2011

Farvel til Tampa og Orlando

Inden afgang til Orlando besøgte vi BuschGarden, som er en forlystelsespark i Tampa. Drengene var rundt og prøve så mange rutchebaner, som muligt og desværre lykkedes det ikke at prøve den nyeste. Den var for besøgt og havde 80-90 min. ventetid, og så tålmodig er Niels jo ikke ligefrem. Men der var 5-6 andre, så helt galt gik det ikke. Mia og jeg startede med at prøve nogle vandbåde, og det resulterede i, at vi var gennemblødte helt ind til skindet. Godt det var 36 garder og solskin, så det ikke tog så lang tid at blive tør igen. Mia sluttede også af med at blive gennemblødt igen i Sesamestreet's vandland.

Bagefter kørte vi til vores 2-vær. hotellejlighed i Orlando. Stort kompleks med masser af pools, forældresoveværelse med egen spa og vaskemaskine ikke mindst. Dejligt med lidt luksus en gang imellem. Vi havde kun booket 2 nætter og kunne desværre ikke forlænge. Den første dag i Orlando havde vi tordenvejr og temperaturen faldt til 22. Det betød shopping, så noget godt kom der da ud af det :-) Om eftermiddagen var regnen væk og vi lå ved poolen - trængte til en pause efter et parkbesøg.

I dag har vi været i Disney Hollywood Studios - det var den park, som ungerne kunne blive enige om at besøge. Ungerne syntes, at det har været en fantastisk dag med en masse stuntshows, 3 og 4D film, parade og rutchebaner. Mads elsker jo Anders And, og det var derfor meget interessant for ham at lære lidt mere om Disney-himself. God trætte er vi nu på vej mod vestkysten af Florida igen igen. Denne gang med stop i Deadmans Bay og bagefter har vi booket camping i en Statepark på en lille ø med sandstrand og fiskeri på vej over til New Orleans. Der er under en måned til, at vi skal være i Denver, så vi må nok hellere se at komme deropad. Hilsen Christina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar