fredag den 10. juni 2011

Hillbillyland

Efter at have forladt Orlando-Mimi-området kan vi godt mærke, at vi er kommet lidt på landet. Folk taler med en anden accent og er faktisk til tider svære at forstå. I supermarkedet kunne vi ikke købe vin - det var forbudt i denne kommune. Da vi kom til Steinhatschee - kunne vi godt købe vin - bare ikke om søndagen, så den tog kassedamen væk igen med et meget forbløffet ansigt over, at jeg virkelig havde tænkt mig at købe vin i dag. Føler man sig så lige lidt på landet?

Drenge har været ude at fiske igen, så Mia og jeg havde lige 6 timer at slå ihjel i et noget gudsforladt område (Steinhatchee). Der var ingen strand - kun brunt muddervand med alligatoradvarsler - det var megavarmt, så vi kunne ikke bare sidde i solen og vente. Vi kørte 45 min til nærmeste by og kiggede butikker. Det blev til Walmart og Kmart igen igen, da det var søndag og butikkerne havde ikke åbent eller åbnede kl. 1. Det havde drengene valgt godt. Vi havde ellers bestemt, at i dag måtte være dagen. hvor vi skulle have ordnet vores negle. Vi fik kun købt mad til de næste 3 dage i telt - fed shoppingtur :-)

Efter fiskeriet kørte vi til St. Joseph Peninsula State Park, som ligger på en dejlig ø i det nordvestlige Florida. Masser af hvid sandstrand, mangrove og fiskevand. På vejen derop oplevede vi igen, at mindst hvert andet hus er til salg. Det er helt vildt, som tingene er gået i stå. Byer, som før var en turistmagnet - ligger nu øde hen. Vi var forbi de mest kendte strande bla. Grayton Beach - og her kan du leje huse i vandkanten til 500 $ om ugen. Der var ikke så mange myg på denne telttur - dejligt. Vi kunne spise ved teltet. Dog er luftfugtigheden steget rigtig meget, og vi har svært ved at tørre vores tøj og ellers bare være 'svedfrie' :-) Vi har dog måttet sande, at den høje luftfugtighed har givet vores gamle myggestik et nyt liv, så velankommet i New Orlens har vi rigtig fundet ud af, hvormange stik vi egenligt har og hvor meget de klør. Et besøg i en lokal sump gav en ny samling stik! Vi gik en kort tur, og til sidst løb vi mod bilen. Det var ellers en rigtig fin sump - men når luften er levende af alle mulige mystiske insekter, der alle kun har til formål at stikke/bide os, så er det svært at stå stille og nyde udsigten og få taget billeder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar