onsdag den 25. maj 2011

Hvad laver pigerne?

Godt spørgsmål Lene. Jo ser du, vi passer teltet og sikrer, at poolen ikke er tom :-) Vi har læst et par bøger og nydt det gode vejr. Og så har vi forsøgt at forsøde Niels lidt de sidste dage - hans planer om at sejle kano i Everglades og her i Fort Myers gik fløjten pga myg og andre utøj, som stikker og bider. De sidste 24 timer har været specielt hårde ved ham, og vi ruster os nu alle til 3 overnatninger på denne øde, ubeboede fiskeø, hvor livet ikke kan være bedre for en fisker. Vi håber, at myggene holder sig ude af teltet, og vi får lidt ro for dem de næste dage - ellers bliver det nogle laaaange dage. Mia er særlig angrebet og har store bid på hele kroppen. Kunne forstå på to amerikanere i dag, at der havde været regn i området for 10 dage siden, hvorfor der i går var  nyudklækkede og rigtig mange  utøj. I dag har vi været på Sanibel Island - dejlig ø med masser af strand. Bagefter har vi for første gang fået lov til at besøge et outlet - jubii. Mads havde fået en sportstrøje, som er garanteret fri for insektstik, og det blev pludselig interessant for os andre :-) Desværre er denne teknologi helt ny og ikke ankommet til outlet's endnu, men der var en Esprit med ekstra 30% hæ hæ en fiskedag - dankort sving, to fiskedage - dankort sving......

4 kommentarer:

  1. :-) Det lyder rigtigt godt - ville ønske det var mig der skulle passe poolen og bøgerne :-) Var bare lidt bekymret for at det hele 'gik i fisk' ;-)

    SvarSlet
  2. Er spændt på at høre om myggene holdt sig ude af teltet? Hvor jeg sidder og sukker efter at læse om alle jeres dejlige oplevelser - outlets og pool og bøger - og strand og fisk :-) Dejligt at høre at I nyder livet og får ladet batterierne op.
    Kram fra Marcus, Maria, Jon og Mette

    SvarSlet
  3. er det muligt med noget opload af noget youtube , noget med fisk :-) Lau

    SvarSlet
  4. for lige at slå det fast en gang for alle - jo det er gået op i fisk de første 14 dage :-) og de smagte godt.

    SvarSlet